ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ελεύθερος ο Βέλλιος που πάει στην Άσκολι

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Vellios, Atromitos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Βέλλιο με τον 28χρονο φορ να πηγαίνει στην Ιταλία και την Άσκολι που έχει ήδη στο ρόστερ της τους Δώνη και Αυλωνίτη.

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί και επίσημα ο Απόστολος Βέλλιος με τον 28χρονο σέντερ φορ να μένει ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι και αν οδεύει στην Άσκολι.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ατρόμητου ανέφερε: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Απόστολο Βέλλιο. Ο Απόστολος επέδειξε μια απόλυτα επαγγελματική εικόνα εντός και εκτός γηπέδου και θα θέλαμε να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Απόστολος Βέλλιος ευχήθηκε σε όλους τους πάικτες να έχουν μια υγιή σεζόν με επιτυχίες για τον Ατρόμητο".

Ο Βέλλιος τη σεζόν 2019-20 που έπαιξε στον Ατρόμητο είχε 35 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις και οκτώ γκολ ενώ φέτος ήταν εκτός αποστολής και στα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος είναι θέμα ωρών να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του καθώς τα έχει βρει σε όλα με την Άσκολι. Την ομάδα από τη Serie B η οποία έχει εντάξει ήδη στο δυναμικό της τους Δώνη και Αυλωνίτη τις προηγούμενες μέρες. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ