ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Εξετάζει την περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος θα κινηθεί για τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ένας ή δυο στόπερ, με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα να είναι στο στόχαστρο.

Ο διάδοχος του Νταμίρ Κάναντι βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου και πλέον ο Ατρόμητος πρέπει να προχωρήσει στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Άλλωστε η ομάδα του Περιστερίου είναι από τις πρώτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν έχοντας άλλωστε και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τον Ιούλιο.

Στον Ατρόμητο υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες αφού από το φετινό ρόστερ αναμένεται να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες μεταξύ των οποίων και βασικοί όπως ο Κουλούρης, ο Μπρούνο ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ακόμα με τους Ουάρντα και Χατζηϊσαία οι οποίοι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου θα τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές. Ενός σέντερ φορ, ενός εξτρέμ, ενός στόπερ, ενός "οκταριού" και ενός δεκαριού στην περίπτωση που δεν μείνει ο Ουάρντα.

Μια από τις περιπτώσεις που έχει στο στόχαστρο του ο Ατρόμητος είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος του Αστέρα. Το συμβόλαιο του 26χρονου πλέον αμυντικού με τους Αρκάδες λήγει στα τέλη Ιουνίου και ακόμα οι δυο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο "Τριάντα" έχει προταθεί στον Ατρόμητο με τους διοικούντες την ομάδα να εξετάζουν την περίπτωση του από τη στιγμή που είναι πιθανό πλην του Χατζηϊσαία να μην παραμείνει ούτε ο Καρασαλίδης.

Οπότε δεν αποκλείεται η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Ατρόμητου να παίξει το ρόλο της καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό με επιτυχία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ