ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Μανούσος μέχρι το 2021

SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα του Ατρομήτου θα συνεχίσει να φορά ο Γιώργος Μανούσος, αφού η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2021.

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Χαβιέρ Ούμπιδες, σειρά πήρε και ο Γιώργος Μανούσος. Ο Ατρόμητος επισημοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου από το 2017, ενώ τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκοντας δίχτυα 16 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2021 με τον επιθετικό της ομάδας μας Γιώργο Μανούσο.

Ο Γιώργος αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τη χρονιά που μας πέρασε έχοντας συνολικά 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που ήταν η καλύτερη στην καριέρα του. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το μοναδικό χατ-τρικ γηγενή ποδοσφαιριστή της χρονιάς που μας στη Super League με τον κόσμο να το επιλέγει σε σχετική ψηφοφορία ως τον καλύτερο παίκτη του Ατρόμητου τη σεζόν 2019-20.

Οι εξαιρετικές του επιδόσεις και η θέληση τόσο της διοίκησης όσο και του κόσμου για την παραμονή του στην ομάδα οδήγησε στη συμφωνία και έτσι ο πολύπειρος φορ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το αστέρι.

Ο Γιώργος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμα ένα χρόνο στην ποδοσφαιρική μου οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Μια δύσκολη χρονιά με περίεργες συνθήκες ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και δεν είχε την εξέλιξη που θα θέλαμε.

Πλέον κοιτάμε μπροστά και με σκληρή ατομική και ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην αγάπη του κόσμου που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω και να προσπαθώ να γίνομαι κάθε χρόνο και καλύτερος για το καλό της ομάδας. Όλοι μαζί θα επαναφέρουμε την ομάδα στα ευρωπαϊκά σαλόνια ώστε να μπορέσουμε να ονειρευόμαστε για ακόμα ψηλότερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ