ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Γκάλο μέχρι το 2021

Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Γκάλο μέχρι το 2021

Μετά τον Γιώργο Μανούσο, ο Ατρόμητος ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε μέχρι το 2021.

Παραμένει στον Ατρόμητο και τη νέα σεζόν ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, όπως αναμενόταν, υπέγραψε μέχρι το 2021. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2021 με τον αμυντικό της ομάδας μας Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Ροντρίγκο ήρθε στην ομάδα μας την περασμένη χρονιά και απέδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης βοηθώντας τόσο από τη θέση του δεξιού μπακ όσο και από αυτή του χαφ. Σε 24 συνολικά παιχνίδια της σεζόν που μας πέρασε είχε 3 γκολ και 3 ασιστ με το αξιοσημείωτο να είναι ότι και τα τρία προήλθαν από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η παραμονή του στην ομάδα ήταν μια απόφαση κοινής αποδοχής τόσο από τη διοίκηση του Ατρομήτου όσο και από τον κόσμο που γοητεύτηκε με τις ικανότητες του 33χρονου Βραζιλιάνου. Ο Ροντρίγκο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου".

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ατρόμητο, από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένιωσα πολύ όμορφα μιας και η ομάδα μας δίνει όλες τις δυνατότητες για να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο. Θέλω τη φετινή χρονιά να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους και να πάμε τον Ατρόμητο ψηλότερα. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές και αξίζει να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο και γι’ αυτό θα παλέψουμε ώστε το επόμενο καλοκαίρι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας".

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του έχει ανανέωσει με την ομάδα του Περιστερίου ο Χαβιέρ Ούμπιδες και ο Γιώργος Μανούσος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ