ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατομικό για δυο στον Ατρόμητο

Ατομικό για δυο στον Ατρόμητο
Ουμπίδες INTIME SPORTS

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου με τον Τραϊανο Δέλλα να βλέπει τον Φυντανίδη να ανεβάζει ρυθμούς, όχι όμως και τον Ούμπιντες ενώ απουσίαζε και ο Μπάρκας που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Την πρώτη τους προπόνηση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έκαναν τη Δευτέρα στον Ατρόμητο με τον Τραϊανό Δέλλα να χωρίζει σε δυο γκρουπ τους παίκτες του καθώς όσοι έπαιξαν δεν γυμνάστηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με αποθεραπεία και spa ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Μπίτολο και Ναπολεόνι ενώ αναφορικά με την κατάσταση των τραυματισών ο Ούμπιντες έκανε ενδυνάμωση ενώ ο Φυτανίδης γυμνάστηκε μόνος του. Από την Δευτέρα ο Δέλλας δεν έχει στη διάθεση του τον Μπάρκα ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό τώρα ο Γοδόι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Ατρόμητου με τους ιθύνοντες του συλλόγου να επιλέγουν να λείψει από την αναμέτρηση με την Καλλονή για την 14αγωνιστική.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ