ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστόπουλος: "Ήμασταν πάρα πολύ κακοί"

Αναστόπουλος: "Ήμασταν πάρα πολύ κακοί"

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη, παραδέχθηκε πως ο Ατρόμητος ήταν πολύ κακός, τονίζοντας πως εξηγήσεις θα δώσει μόνο στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σπανό

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη, παραδέχθηκε πως ο Ατρόμητος ήταν πολύ κακός, τονίζοντας πως εξηγήσεις θα δώσει μόνο στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σπανό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

" Βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη μέρα, με πολλά λάθη και νευρικότητα. Συνέπεια ήταν να κάνουμε πολλά λάθη, ενώ η μεγάλη φάση που κάναμε ήταν στο 90’ με τον Καραγκούνη. Στο ποδόσφαιρο κοιτάς την επόμενη ημέρα".

Για το ποιος έχει την ευθύνη για αυτήν την εικόνα που παρουσίασε ο Ατρόμητος και για το αν θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας λόγω της εικόνας, που παρουσιάζει η ομάδα: " Δεν μπορούμε να πούμε στη συνέντευξη Τύπου για το ποιος έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει.

Αυτά είναι πράγματα που θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είναι η προετοιμασία που έκανε η ομάδα, ούτε όμως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Δεν είναι ο χώρος για να συζητήσουμε τέτοια πράγματα. Όταν είσαι σε μια άσχημη ημέρα, σου φταίνε όλα. Θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την κίνηση της ομάδας.

Σίγουρα προβληματιζόμαστε, αλλά όταν είσαι σε άσχημη ημέρα και δεν έχεις κίνηση με την μπάλα, είναι αναμενόμενο, γιατί είναι στοιχεία που τα ζητάς. Για μένα αυτή ήταν η χειρότερή μας ημέρα. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί".

Για το τι έχει να πει στον κόσμο για την εικόνα της ομάδας: " Να δώσω εξήγηση στον κόσμο; Πού γίνονται αυτά; Εκεί που πρέπει θα δώσω εξηγήσεις. Στον κ. Σπανό θα δώσω μόνο. Ο προπονητής δεν δίνει εξηγήσεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ