ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστασίου: "Στο Περιστέρι μπορούμε να σκοράρουμε"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι στη ρεβάνς του Περιστερίου (14/8, 19:00) και θα προκριθεί επί της Λέγκια στα playoffs του Εuropa League.

O Ατρόμητος υποδέχεται τη Λέγκια στο Περιστέρι (14/8, 19:00) στη ρεβάνς του 0-0 της Βαρσοβίας και καλείται να προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό στα playoffs του Europa League για να διεκδικήσει έπειτα την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών, Γιάννης Αναστασίου, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο επιθετικό κομμάτι και θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο.

"Παίζουμε τη ρεβάνς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που μας έβαλε αρκετά δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς δεν τους βάλαμε δύσκολα στο επιθετικό κομμάτι, δεν τους τεστάραμε καθόλου κι έχουμε ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε στο επιθετικό κομμάτι κι όχι στο αμυντικό.

Είναι πονηρό σκορ το 0-0, αλλά παίζουμε απέναντι στη Λέγκια που δεν έχει δεχτεί γκολ στην Ευρώπη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ζέστη.

Στο ποδόσφαιρο, εκτός χώρου ακούγονται πολλά, αλλά θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά που η Λέγκια δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας. Θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα είμαστε εμείς. Η Λέγκια θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει, δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη, δείξαμε πως στο Περιστέρι μπορούμε να βάλουμε γκολ. Είναι μια εβδομάδα παραπάνω και για τα παιδιά σε ρυθμό και παιχνίδια, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως αν έχουμε την εικόνα που πρέπει από πλευράς συγκέντρωσης έχουμε πιθανότητες να χαμογελάσουμε στο τέλος".

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς: "Δεν θα έχει καμία σχέση το τι θα πούμε με το τι θα κάνουμε. Ένα παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά, δεν είμαστε ομάδα που κυριαρχεί στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, κερδίσαμε το δικαίωμα για το κάτι παραπάνω και θα προσπαθήσουμε αύριο να τα καταφέρουμε. Μπορεί και στο τελευταίο λεπτό να σκοράρουμε και να περάσουμε. Θέλει συγκέντρωση και σίγουρα και τύχη".

Για την Λέγκια: "Την απόφαση που θα πάρουμε εκείνη τη στιγμή δεν είναι κάτι που μπορώ να ξέρω. Δημιουργούμε τις συνθήκες στην προπόνηση, δουλεύουμε, προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, ο αντίπαλος είναι πιο μεγάλη ομάδα, με περισσότερες παραστάσεις, έχει μάθει να λειτουργεί υπό πίεση. Κάνοντας αυτά που πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε. Αύριο θα είμαστε τελείως διαφορετικοί στο επιθετικό κομμάτι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ