ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστασίου: "Δεν είμαστε στο επιθυμητό στάδιο, θέλουμε αριστερό μπακ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στα "ΝΕΑ" και αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ατρομήτου, στη μεταγραφική ενίσχυση και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απέναντι στην Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στα "ΝΕΑ" και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου, στον αριστερό μπακ που θέλει να πάρει και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στην Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Για την ετοιμότητα του Ατρομήτου: "Το βασικό είναι να πιστεύεις. Να έχεις πίστη για να πετύχεις τον στόχο σου. Σίγουρα όμως χρειάζεται και τύχη στην περίοδο που βρισκόμαστε. Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, δεν είμαστε στο επιθυμητό στάδιο. Ειδικά για εμάς, που σε σχέση με πέρυσι έχουν φύγει σημαντικοί παίκτες. Έχουν έρθει και πολύ σημαντικοί, ποιοτικοί, απαραίτητοι. Αλλά σκεφτείτε ότι χτίζεται μία νέα ομάδα. Ούτε οι αντίπαλοι θα είναι έτοιμοι".

Για το αν η ομάδα του είναι φαβορί με τη Ντουνάιτσκα Στρέντα: "Τέτοια περίοδο δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι νωρίς στη σεζόν και έχει αποδειχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν. Σημαντικό να είμαστε υγιείς και σε έναν βαθμό ετοιμότητας που να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί, όλοι είναι στο 50-50. Πρέπει να περιορίσεις τα λάθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να τελειώνουμε καθαρό μυαλό τις φάσεις που θα δημιουργηθούν".

Για το νέο πρωτάθλημα: "Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτή την πρόκληση (είσοδος στα πλέι οφ). Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει ευχάριστα πράγματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μας.".

Για τις μεταγραφές: "Αναζητούμε μόνο ένα αριστερό μπακ. Νομίζω πως κατά τ' άλλα υπάρχει πληρότητα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ