ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Δημούτσος και θέλει Μουντιάλ

Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Δημούτσος και θέλει Μουντιάλ
INTIME SPORTS

Νέο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Ελίνι Δημούτσος και θα φορά τη φανέλα της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 2016. Τι δήλωσε ο ίδιος και ποιος είναι ο επόμενος στόχος του.

Παίκτης του Ατρομήτου θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2016 ο Ελίνι Δημούτσος, αφού απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης της ομάδας του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, κατέθεσε πρόταση για νέο συμβόλαιο έπειτα από το "ΟΚ" του Μπάγεβιτς και έτσι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο ίδιος από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη της καριέρας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που τα έχει όλα, ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρο του για το Μουντιάλ του 2016.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον διεθνή άσο Ελίνι Δημούτσο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ποδοσφαιριστής απάντησε καταφατικά, μέσω του εκπροσώπου του, στην επίσημη πρόταση που κατέθεσε προ ημερών ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος για λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας λάβει προηγουμένως το «πράσινο φως» από τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Έπειτα από την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών το συμβόλαιο του Ελίνι Δημούτσου που εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο θα επεκταθεί για τρία επιπλέον χρόνια ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Στο πρόσωπο του Ελίνι Δημούτσου αντανακλάται το πνεύμα του μαχητή, του αστείρευτου ζήλου και της θέλησης για την πρόοδο σε ομαδικό και συλλογικό επίπεδο. Μέσω της ομάδας μας έγινε «με το σπαθί του» μέλος της Εθνική Ελλάδας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των τεσσάρων πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο παίκτης που θα απουσιάσει από την σημερινή προπόνηση, για προσωπική του υπόθεση, θα περάσει μέσα στις επόμενες μέρες από τα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr για την παραμονή του στην ομάδα μας δήλωσε τα εξής: " Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό γιατί είναι μια ομάδα με όραμα και προοπτική που παρέχει τα πάντα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή κι επιπλέον χρόνο με το χρόνο κάνει βήματα προόδου και αναπτύσσεται. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ένα σπουδαίο προπονητή τον κύριο Μπάγεβιτς και οι στόχοι μου ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς της.

Εύχομαι στο μέλλον να κατακτήσουμε έναν τίτλο γιατί το αξίζουμε και απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους του Περιστερίου που μας στηρίζουν και διαρκώς δείχνουν την αγάπη τους να μας αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα μέσα από τον Ατρόμητο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να παραμείνω μέλος της «οικογένειας» της Εθνικής Ελλάδας και το καλοκαίρι του 2014 να είμαι μεταξύ των παικτών εκείνων που θα επιλέξει ο προπονητής κύριος Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο πιστεύω ότι θα δώσουμε το παρών".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ