ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Σάκιτς ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Σάκιτς ο Ατρόμητος
Σάκιτς, Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Σάκιτς. Ο 26χρονος δεξιός μπακ, που μπορεί να παίξει και αριστερά, υπέγραψε για 1,5 χρόνο, πήρε τη φανέλα με το Νο23 και μίλησε για... τίτλο!

Η πρώτη προσθήκη του Ατρόμητου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός, που συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και ακολούθως πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Περιστεριωτών.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει το πρώτο νέο μέλος της για το 2018, τον Αυστριακό αμυντικό Εμάνουελ Σάκιτς (Emanuel Sakic. Γεννημένος στη Βιέννη στις 25 Ιανουαρίου του 1991, έρχεται για να πλαισιώσει την ποδοσφαιρική μας «συμφωνική ορχήστρα» και να ενισχύσει την κοινή προσπάθεια για διάκριση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Σάκιτς υποβλήθηκε με επιτυχία στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ ταυτόχρονα ενσωματώθηκε υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι, γνώριμου από την κοινή τους θητεία στην Αλτάχ. Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2019 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Φέτος αγωνίστηκε σε 5 ευρωπαϊκά παιχνίδια της Αλτάχ. Τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στην Ακαδημία της Ραπίντ ΒιέννηςΤην εξαετία 2010-2016 πραγματοποίησε «γεμάτες» σεζόν με τις Φλοριντόρφερ, και Αούστρια Λουστενάου.Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «23».

"ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

Ο Σάκιτς δήλωσε στο atromitosfc.gr: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος επειδή ήρθα σε μια φιλόδοξη ομάδα που έχει πιθανότητες για τον τίτλο και θεωρώ ότι μπορώ να την βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ οικεία και διαπίστωσα ότι το οικογενειακό κλίμα κυριαρχεί στα αποδυτήρια αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας.

Είμαι έτοιμος, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας. Γνωρίζω τον κύριο Κάναντι από την παλαιότερη συνεργασία μας, είναι φιλόδοξος, εργατικός και έκανε πολύ καλή δουλειά στην Αυστρία την οποία συνεχίζει να κάνει και στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο".

Ο Αυστριακός αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού αλλά με την ίδια συνέπεια καλύπτει και την απέναντι όχθη της οπισθοφυλακής. Ο ίδιος ωστόσο σημειώνει: "Έχω παίξει και σε άλλες θέσεις αλλά έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου ο οποίος ξέρει πολύ καλά που θα με χρησιμοποιήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ