ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωσε Καρασαλίδη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Καρασαλίδη ο Ατρόμητος

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Παίκτης του Ατρομήτου είναι κι επίσημα ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Oι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Ξάνθη, για τα επόμενα δύο χρόνια. Την περυσινή σεζόν ο Έλληνας στόπερ πραγματοποίησε 22 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τους Ακρίτες, έχοντας, γενικά, θετική παρουσία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης είναι το 9o νέο μέλος της ομάδας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο "αστέρι"!

Με τη ποδοσφαιρική φιλοσοφία "σκληρή δουλειά – χαμηλό προφίλ" να τον χαρακτηρίζει στη μέχρι τώρα διαδρομή του, ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης είναι διαπιστευμένος με τον δυναμισμό, το πείσμα, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του!

Το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο Ατρόμητος. Μια ομάδα που έχει πάντα στόχους, πάντα κοιτάζει όσο πιο ψηλά μπορεί και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω δίνοντας το μέγιστο να δικαιώσω τους ανθρώπους και τον προπονητή κύριο Κάναντι που επέλεξαν να φορέσω τη φανέλα της. Αυτή είναι άλλωστε και η υπόσχεση που έχω να δώσω στους φιλάθλους του Ατρόμητου ότι σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να υπερβάλλω τον εαυτό μου για να κατακτούμε νίκες και να τους κάνουμε χαρούμενους".

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι κεντρικός αμυντικός ωστόσο έχει παίξει και ως αμυντικό χαφ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ξάνθη και αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της πολύ καλής πορείας της στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον ΠΑΟΚ και ακολούθησαν ο Πανσερραϊκός, ο Μέγας Αλέξανδρος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Άρης, η Νίκη Βόλου, και ο Ηρακλής.

Έχει γεννηθεί στις 3 Μαϊου 1991 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1.87μ. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο "6". Αύριο το πρωί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν θα αναχωρήσει για το Πήλιο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Photo Credits: atromitosfc.gr

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ