ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Η μεγάλη νίκη του Γκάλο στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Γκάλο επέστρεψε στο Ολυμπιακό Στάδιο ως αντίπαλος της ΑΕΚ, αλλά υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της Ένωσης ήταν μέχρι και συγκινητική.

Το καλοκαίρι ο Ροντρίγκο Γκάλο αποχώρησε από την ΑΕΚ, παίρνοντας ως κληρονομιά του πρωτάθλημα του 2018 και το Κύπελλο του 2016. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος υπηρέτησε την Ένωση από το 2015 έως το 2019 και κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο των κιτρινόμαυρων.

Συζητήσεις για να παραμείνει στην ομάδα έγιναν αλλά εν τέλει οι δύο πλευρές αποφάσισαν ν' ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Γκάλο έφυγε ως φίλος από την ΑΕΚ και έτσι επέστρεψε για να παίξει εναντίον της ως παίκτης του Ατρομήτου πλέον.

Ο Βραζιλιάνος αποθεώθηκε πολλάκις από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του. Χειροκροτήθηκε από τις δύο πλευρές του γηπέδου στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Έλαβε το χειροκρότημα στα κόρνερ που πήγαινε να εκτελέσει ενώ στην κορυφαία στιγμή ίσως της βραδιάς, οι φίλαθλοι της Ένωσης τον αποθέωσαν σε μία καλή του αμυντική ενέργεια εις βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας τους.

Και από την πλευρά του, πάντως, ο Γκάλο δεν έχανε την ευκαιρία να σηκώνει το χέρι του και να ευχαριστεί τον κόσμο που του επιφύλαξε μία τόσο δυνατή συναισθηματικά επιστροφή στο ΟΑΚΑ. Αν μη τι άλλο μία μεγάλη νίκη για τον έμπειρο μπακ που συνεχίζει την καριέρα του στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είπε "όχι" στη διάλυση
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Τα δάκρυα του Μανδά δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Μάνταλο
ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα τίμησε την αγγλική παράδοση στ' αποδυτήρια
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ