ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Υποτροπή ο Κυριακόπουλος στον Αστέρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)   ΦΑΣΗ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Ο Κυριακόπουλος υπέστη υποτροπή στη θλάση που είχε στον δικέφαλο και δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Χάνει Λεβαδειακό ο Μαντιντά, καλύτερα οι Ισνάλντο, Καλτσας.

Γεμάτο με δυσάρεστες αλλά και ευχάριστες ειδήσεις είναι το ιατρικό δελτίο στον Αστέρα. Και αυτό γιατί σίγουρα δυο παίκτες των Αρκάδων, οι Μαντιντά-Κυριακόπουλος, είναι ήδη εκτός του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό ενώ αντίθετα οι Ισνάλδο, Καλτσάς αναμένεται να προλάβουν το ματς στην Τρίπολη.

Χαρακτηριστικά την Πέμπτη ο Μαντιντά έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο μετά την θλάση που είχε υποστεί και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Κυριακόπουλο που υπέστη υποτροπή στη θλάση που είχε στο δικέφαλο και κάνει θεραπείες ενώ θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Αντίθετα ο Ισνάλδο προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και θα είναι στη διάθεση του Παντελίδη. Τέλος αναφορικά με τον Καλτσάς μπορεί να μην προπονήθηκε την Πέμπτη καθώς είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ