Υπεύθυνος στις ακαδημίες του Αστέρα ο Γεωργουλόπουλος

Υπεύθυνος στις ακαδημίες του Αστέρα ο Γεωργουλόπουλος

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος ανέλαβε ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα ενώ θα είναι και προπονητής της Κ20 του συλλόγου.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα καλύψει το κενό που έμεινε στον Αστέρα με την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από την Κ20 των Αρκάδων. Ο έμπειρος προπονητής που ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα είχε υπάρξει και βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων συμφώνησε σε όλα με τους Αρκάδες.

Ο ρόλος του όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Αστέρα θα είναι διπλός καθώς θα είναι τόσο υπεύθυνος για όλα τα τμήματα όσο και προπονητής της ομάδας Νέων του Αστέρα.

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την Κ20 καθώς και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομής. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA A και UEFA B. Από το 2013 μέχρι και το 2016 εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής υποδομών όσο και ως βοηθός προπονητής, τη σεζόν που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Europa League.

"Είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ. Έρχομαι με διάθεση και σεβασμό να βοηθήσω από το πόστο μου τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν προκειμένου να αρχίσει αυτή η συνεργασία και ελπίζω να ανταποδώσω τη στήριξη την οποία μου έδειξαν οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ μέσα από τη δουλειά μου".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24