ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Καλτσά, αλλά με Ιγκλέσιας ο Αστέρας

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Καλτσάς έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Αστέρα με τον Πανιώνιο το Σάββατο (24/2, 17.15). Ο Ιγκλέσιας, αντίθετα, που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Αστέρας αναμετράται το Σάββατο (24/2, 17.15) με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει επικρατήσει στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ήττα από Λαμία, ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Ξάνθη, ήττες από ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Αν το Σάββατο (24/2, 17.15) καταφέρει να πάρει "διπλό" στη Νέα Σμύρνη, θα "πιάσει" τον Πανιώνιο στους 31 βαθμούς. Εκτός αποστολής για τον αγώνα στην Αθήνα έμεινε τελικά ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Ιγκλέσιας, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη και μένει να φανεί εάν χρησιμοποιηθεί, ή όχι.

Εκτός έμεινε ξανά ο Αργεντινός εξτρέμ, Εουχένιο Ισνάλδο, που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η αποστολή: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Ζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ