ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Ισνάλδο στην Τούμπα ο Αστέρας

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΙΣΝΑΛΝΤΟ(Α) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΙΣΝΑΛΝΤΟ(Α) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εουχένιο Ισνάλδο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις κι έτσι δεν ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής και ο τιμωρημένος συμπατριώτης του, Χουάν Μανουέλ Μουνάφο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα στην Τούμπα (30/10, 19:30) στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, είδε τον Αργεντινό εξτρέμ, Εουχένιο Ισνάλδο, να μην ξεπερνά τις ενοχλήσεις που ένιωσε.

Έτσι, προστέθηκε δίπλα στο όνομα του συμπατριώτη του, Χουάν Μανουέλ Μουνάφο, ο οποίος είναι τιμωρημένος κι έως εκ τούτου (κι αυτός) μη διαθέσιμος.

Ο Αστέρας μετά από οκτώ ματς έχει έξι βαθμούς και μοιραία βρίσκεται στις τελευταίες θέσης της Super League Σουρωτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρκάδες εν έχουν εκτός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχουν μία ήττα (Περιστέρι) και τρεις ισοπαλίες (Λάρισα, Φάληρο και Ξάνθη).

Η αποστολή του Αστέρα για τη Θεσσαλονίκη: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τόνσο, Μαντιντά, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ