ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Ισνάλδο, μέσα ο Μουνάφο στον Αστέρα για Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΑΦΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μουνάφο EUROKINISSI SPORTS

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που ο Εουχένιο Ισνάλδο μένει εκτός αποστολής από αγώνα του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες χωρίς τον Αργεντινό εξτρέμ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά με διαθέσιμο ξανά τον Χουάν Μανουέλ Μουνάφο.

Ύστερα από εννέα αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς (τόσους έχει και ο Πλατανιάς). Οι Αρκάδες είχαν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι σήμερα καθώς μεταξύ άλλων κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και τώρα το "τριφύλλι".

Το βράδυ του Σαββάτου (4/11, 20.30) οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη αντιμετωπίζουν τους "πράσινους" και θέλουν να φτάσουν στην δεύτερη νίκη τους, ύστερα από εκείνη που είχε προηγηθεί, με την ΑΕΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Στην προσπάθεια αυτή δεν υπολογίζεται ο Αργεντινός εξτρέμ Ισνάλδο, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν είχε παίξει ούτε με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο συμπατριώτης του Μουνάφο εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει. Σε σχέση με τον αγώνα στην Τούμπα, τη θέση του Καπετάνου στην αποστολή πήρε ο Τσιφτσής.

Η 19άδα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Igor, Κώτσιρας, Selin, Κυριακόπουλος, Tonso, Munafo, Madinda, Τσουκαλάς, Iglesias, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Gondo, Μανιάς, Δουβίκας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ