ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χάβος: "Δεν γίνεται να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο έτσι..."

Χάβος: "Δεν γίνεται να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο έτσι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα, Μάκης Χάβος, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Ατρόμητο, ωστόσο άφησε αιχμές για τη διαιτησία στο ματς του Περιστερίου.

Τα παράπονα του Αστέρα για την διαιτησία στο ματς με τον Ατρόμητο εξέφρασε ο τεχνικός των Αρκάδων, Μάκης Χάβος, ο οποίος υποστήριξε ότι υποδεικνυόταν αρκετά εύκολα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.

Ο προπονητής του Αστέρα, ωστόσο, ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα της Τρίπολης δεν έφυγε από το Περιστέρι με κάποιο θετικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι προηγείτο και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα.

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδα που παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται. Στο α' ημίχρονο σταθήκαμε καλύτερα καθώς είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να απειλήσει. Στο β' ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή αδικαιολόγητα, γυρίσαμε πίσω και παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έπαιζε με 10 παίκτες, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, κάτι που δεν επιτρέπεται. Στη φάση του 1-1 χάσαμε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία και όχι μόνο αυτό, αλλά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και πάλι από στατική φάση.

Παίρνω την ευθύνη και θα είναι κάτι που θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε. Ίσως προέκυψε και ψυχολογικό θέμα ότι μας έπιασε άγχος, αλλά δεν δικαιολογείται. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα μας, αφού ήταν μέσα και ο Μάσα, και ο Στανισάβλιεβιτς και ο Φερνάντες και ο Ιωαννίδης", είπε ο αρχικά ο Μάκης Χάβος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη διαιτησία.

"Δεν θεωρώ ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας, αλλά θεωρώ ότι δίνονταν πολύ εύκολα φάουλ υπέρ του Ατρόμητου. Το δυνατό σημείο του Ατρόμητου είναι οι στημένες φάσεις και έτσι προήλθαν τα γκολ.

Νομίζω, μάλιστα, ότι στο ένα από τα δύο υπάρχει στην αρχή ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ από παίκτη του Ατρόμητου. Λέμε ότι θέλουμε να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, αλλά έτσι δεν γίνεται. Είδατε και στο Champions League ότι ο διαιτητής δεν σφυρίζει συνέχεια και αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ