Χαραλαμπίδης: "Στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι της Κυριακής"

Χαραλαμπίδης: "Στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι της Κυριακής"

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Αστέρα, Απόστολο Χαραλαμπίδη, η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό του έδωσε την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα ενόψει του καθοριστικού για τους Αρκάδες αγώνα της Κυριακής με την Βέροια.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν έδινε το δικαίωμα στον Αστέρα να σκεφτεί τίποτα παραπάνω για το ματς με τον Παναθηναϊκό πέρα από το να δει την αναμέτρηση ως μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει του καθοριστικού αγώνα της Κυριακής για το πρωτάθλημα.

Αυτό τόνισε και ο τεχνικός των Αρκάδων, Απόστολος Χαραλαμπίδης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε και στους Μπέρτο, Κώτσιρα σημειώνοντας ότι ο πρώτος θα είναι σε θέση να παίξει την Κυριακή ενώ για τον δεύτερο θα αποφασιστεί την Πέμπτη αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Γνωρίζαμε ότι χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Δεν το είδαμε σαν αγγαρεία. Θέλαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα. Να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για το ματς της Κυριακής που είναι οδηγός για εμάς έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Σε γενικά γραμμές τα πήγαμε καλά και δυστυχώς από μια αδράνεια χάσαμε το ματς στο τέλος. Δεν υπάρχει αύριο στο μυαλό μας πάρα μόνο το παιχνίδι της Κυριακής".

Σε ποιους παίκτες αναφέρεστε;

"Είδαμε τους Μπαστιάνο, Μακροστέργιο, Ευαγγέλου που ναι βέβαια δεν έχουν την εμπειρία να μας βοηθήσουν σε τέτοια ματς αλλά πήραν χρόνο συμμετοχής και μας έδειξαν αν μπορούμε να τους υπολογίζουμε για το μέλλον".

Ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες ενόψει της Κυριακής;

"Ο Μπέρτος θα είναι κανονικά στη διάθεση μου και για τον Κώτσιρα περισσότερα θα μπορούμε να πούμε αύριο. Ο Ιγκόρ θα μείνει αρκετό καιρό ακόμα έξω". 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Νίκησε και στην αγγαρεία, 1-0 ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24