ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βλάχος: "Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα" (video)

Βλάχος: "Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα" (video)
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως είναι ένα βήμα πάνω από όλους και το φαβορί για το πρωτάθλημα. Παράλληλα επεσήμανε πως το πρόβλημα του Αστέρα είναι το γκολ

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με στην Τρίπολη. Ο έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" δίκαια πήραν την πρόκριση, πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, καθώς είναι ένα βήμα πάνω από τους υπόλοιπους, ενώ όσαν αφορά την δική του ομάδα, επεσήμανε πως υπάρχει πρόβλημα στο γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος:

" Παίξαμε με την καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα, η οποία θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Είναι η μόνη ομάδα που να δυσκόλεψε σε όλους τους τομείς και στον αγώνα του πρωταθλήματος. Μετά την αποβολή πιστέψαμε ότι κάτι μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά ήρθε το γκολ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό".

Για τον στόχο του Αστέρα είπε: " Εμείς στόχος μας είναι να έχουμε μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε δύο παιδιά που τα έχουμε προωθήσει στην πρώτη ομάδα και υπάρχουν ακόμη δύο που θα τους δοθούν ευκαιρίες".

Για το πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο γκολ ανέφερε: " Το πρόβλημα μας είναι οτι δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ. Θα το λύσουμε όμως, οι σκάουτερ μας κοιτάνε παντού και θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Αν δεν μπορέις να βάλεις γκολ δεν κερδίζεις".

Τέλος, για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα τόνισε: " Δεν το συζητάμε είναι το φαβορί. Υπάρχουν παίκτες που ακόμη δεν έχουν δείξει αυτό που μπορούν. Είναι ένα βήμα πιο πάνω από όλους τους άλλους και θα πάρει το πρωτάθλημα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ