ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Χάνουμε βαθμούς χωρίς να το αξίζουμε"

Βεργέτης: "Χάνουμε βαθμούς χωρίς να το αξίζουμε"
Βεργέτης, Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις ευκαιρίες που έκανε και δεν μετουσίωσε σε γκολ ο Αστέρας στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βεργέτης ανέφερε τα εξής μετά την ήττα του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό: " Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία. Ο Παναθηναϊκός έκανε γκολ τις ευκαιρίες του. Είχαμε ίσες ευκαιρίες και οι δύο αλλά εμείς δεν τις αξιοποιήσαμε. Αδικούμε την προσπάθεια χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε σημαντικά σημεία. Πρέπει να το δούμε αυτό πιο επισταμένα γιατί χάνουμε βαθμούς χωρίς να το αξίζουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο καλύτερα μπήκε ο Παναθηναϊκός αλλά ισορροπήσαμε το ματς, πήραμε τον έλεγχο, όμως δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Η εικόνα μας στις ήττες δεν απέχει πολύ απ' την εικόνα μας στις νικες. Για παράδειγμα, με την ΑΕΚ είχαμε πιο λίγες ευκαιρίες αλλά κερδίσαμε. Η απόδοσή μας δεν έχει αστάθεια αλλά δεν κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Για παράδειγμα, με τον Ηρακλή χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε την ισοφάριση. Είναι θέμα ευκαιριών και όχι απόδοσης".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ