ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Ο Αστέρας ποτέ δεν κοιμόταν"

Βεργέτης: "Ο Αστέρας ποτέ δεν κοιμόταν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Αστέρα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης ο οποίος εξήγησε τι συνέβαινε στα προηγούμενα παιχνίδια με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα.

Η... παρέλαση του Αστέρα απέναντι στην Καλλονή (4-0) στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας άφησε ικανοποιημένο τον Στάικο Βεργέτη. Και διαίτερα η εικόνα της ομάδας στην επανάληψη όπως και η παρουσία παικτών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί.

Αναλυτικά ο προπονητής του Αστέρα ανέφερε: "Στην αρχή είχαμε τον προβληματισμό σχετικά με την συνοχή που θα παρουσίαζε η συγκεκριμένη 11άδα, ωστόσο η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο. Είχε δύο δοκάρια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και σημείωσε πολλά γκολ. Μετά ρίξαμε αδικαιολόγητα τον ρυθμό.

Συζητήσαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά στα αποδυτήρια και τους είπαμε ότι έπρεπε να δώσουμε περισσότερο ρυθμό και μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Αυτό έγινε εφαρμόσιμο και έτσι ήρθε το τελικό σκορ. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε ό,τι χρειαστεί".

Για τον Ντουντού: "Ο Ντουντού είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για την ομάδα. Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και το εκτιμούμε. Υπάρχει ένα θέμα υπερφόρτωσης στην συγκεκριμένη θέση. Είναι αξιόμαχος και σήμερα έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά".

Για τον Φούντα: "Ο Φούντας ένιωσε ζαλάδα και γι' αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή".

Για την επιστροφή του Αστέρα στα θετικά αποτελέσματα: "Ο Αστέρας δεν κοιμόταν όπως πιθανόν να έχει περάσει προς τα έξω, αλλά προσπαθούσε να παίξει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Υπήρχαν ματς όπου ο Αστέρας έκανε ευκαιρίες, έπαιζε δημιουργικό ποδόσφαιρο, αλλά πότε η κακοτυχία και πότε η αδράνεια στην άμυνα, δεχόταν γκολ και δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα παιχνίδια. Ο Αστέρας συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, με καλή πίεση μπροστά και πίεση πίσω. Μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι μας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ