ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Ο Αστέρας έδειξε χαρακτήρα"

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξε ο Αστέρας Τρίπολης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά

"Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δυστυχώς έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Μετά βγήκαμε για λίγο από τα νερά μας.

Η ομάδα μου όμως έδειξε χαρακτήρα, κυνήγησε το γκολ που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα Στάικος Βεργέτης και πρόσθεσε:

"Πήραμε ρίσκο, αλλά δυστυχώς τις φάσεις που κάναμε δεν τις αξιοποιήσαμε, φυσιολογικά δώσαμε στον ΠΑΟΚ χώρους και δημιούργησε καταστάσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στον ευρωπαϊκό του αγώνα".

Για το παιχνίδι, τόνισε: "Οταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του πρέπει να είσαι πιο σφιχτός, θεωρώ ότι και αν δεν υπήρχαν τα δύο στημένα και δεν γινόταν το 2-0 θα ήμασταν τολμηροί. Καλό είναι να μην κάνουμε ατομική κριτική, ευθύνες υπάρχουν στα γκολ, αλλά επιτρέψτε μου να μην τοποθετηθώ.

Παραδοσιακά η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι τα στημένα. Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, έχει υπεράριθμα στις πλευρές και θέλει να αξιοποιήσει τα επιθετικά του όπλα, δίνουν στους σέντερ φορ καταστάσεις αξιόλογες για γκολ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ