ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Η Σπάρτα έχει πιο βαρύ όνομα"

Βεργέτης: "Η Σπάρτα έχει πιο βαρύ όνομα"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης απέφυγε να χρίσει κάποιο φαβορί ενόψει του αγώνα με την Σπάρτα Πράγας, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι Τσέχοι έχουν πιο βαρύ όνομα στην Ευρώπη. Τι είπαν οι Ζησόπουλος και Γκοϊάν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σπάρτα Πράγας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (17/09, 22:05).

Αν θεωρεί την Σπάρτα φαβορί για το ματς της Πέμπτης:

"Συνήθως δεν μου αρέσει να χρίζω κάποιον φαβορί πριν από ένα παιχνίδι γιατί το ποδόσφαιρο πάντα μας διαψεύδει. Βάσει ονόματος, φανέλας και ευρωπαϊκής παρουσία η Σπάρτα είναι το πιο βαρύ όνομα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε πολύ σε αυτά τα 6 παιχνίδια του ομίλου, γι' αυτό άλλωστε παλέψαμε όλη την προηγούμενη χρονιά, για να είμαστε ξανά στους ομίλους".

Όσο για ποιον παίκτη της Σπάρτα θεωρεί επικίνδυνο:

"Σαφώς και υπάρχουν παίκτες επικίνδυνοι. Έχει πολύ καλούς επιθετικούς η Σπάρτα όπως και μέσους που μπορούν τόσο να μεταβιβάσουν στους επιθετικούς όσο και να τελειώσουν και οι ίδιοι τις φάσεις".

Σχετικά με το τι τον φοβίζει περισσότερο, οι αδυναμίες του Αστέρα ή τα πλεονεκτήματα της Σπάρτα Πράγας, ο Βεργέτης δήλωσε:

"Σε οποιοδήποτε αγώνα σε προβληματίζουν και τα δύο. Προετοιμάζεσαι κατάλληλα γιατί όλοι οι προπονητές έρχονται να αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες της ομάδας τους και τα καλά σημεία του αντίπαλου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και για τα δύο. Στο γήπεδο θα αναπτυχθούν τα δυνατά μας σημεία και θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας".

Σε σχέση με την εκπροσώπηση της χώρας μας από τον Αστέρα και την άνοδο στην ευρωπαϊκή βαθμολογία της UEFA, ο Βεργέτης ανέφερε:

"O Αστέρας είναι 9 χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και καταφέρνει για 4η συνεχόμενη χρόνια να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη αλλά δεν καταλαμβάνει πολύ μέρος στα sites και στις εφημερίδες. Δεν έχει τη δημοσιότητα που του αξίζει και φροντίζει ο ίδιος να τη στρέψει από μόνος του χτυπώντας το καμπανάκι της δημοσιότητας με την πορεία του".

Ζησόπουλος: "Είμαστε πανέτοιμοι"

"Ξέρουμε όλοι ότι η Σπάρτα Πράγας είναι μια ιστορική ομάδαστην Τσεχία συμμετέχει αρκετά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είχε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της 4 νίκες 2 ισοπαλίες. Όλες οι ομάδες είναι καλές από εκεί περιμένουμε μια καλή ομάδα οργανωμένη με καλούς ποδοσφαιριστές και είμαστε καλά οργανωμένοι για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Είπαμε ότι σε αυτή την συμμετοχή όλες οι ομάδες είναι καλές, έχουμε δει την Σπάρτα όλη η λειτουργία της είναι καλή επιθετικά, γρήγορη βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι από εκεί και πέρα δεν έχουμε αξιολογήσει κάποιο παίκτη. Πρέπει να προσέχουμε τα πάντα να δουλέψουμε ομαδικά να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις αγωνίζονται δυο πολύ καλές ομάδες,δεν ξέρω αν είναι η Σπάρτα φαβορί. Είναι ποιο έτοιμη από εμάς αλλά εμείς εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας όπως έχουμε δείξει και στο πρωτάθλημα, θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και αύριο ελπίζω να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι,είναι ένα παιχνίδι όπου η συγκέντρωση θα είναι στο 100%. Είναι ένα ματς γιορτή για την ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Η Σάλκε είναι η μεγαλύτερη ομάδα σε αυτό το γκρουπ θα δούμε όλα τα ματς ξεχωριστά μπαίνοντας σε αυτόν τον όμιλο. Έχουμε την προσδοκία να κάνουμε κάτι καλό και αυτό το ξέρουμε όλοι.

Γκοϊάν: "Ίσως να ζήσουμε μία μεγάλη στιγμή"

"Σίγουρα η Σπάρτα Πράγας είναι μία μεγάλη ομάδα.Συμμετέχει κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχει ιστορία. Την σεβόμαστε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να την κερδίσουμε. Την γνωρίζουμε. Παρακολουθούσα την ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Με τον Τόμας ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Ίσως να ζήσουμε αύριο μια μεγάλη στιγμή. Είδα σε βίντεο την Σπάρτα Πράγας. Παρατήρησα ότι ως ομάδα παίζει πολύ καλά. Έχει καλούς παίκτες. Δεν ξέρω πολύ καλά τον Λάφατα. Γνωρίζω όμως ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαστε σίγουροι ότι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Η γνώμη μου είναι ότι η Σπάρτα είναι το φαβορί.Στο γήπεδο όμως παίζουν 11 με 11. Θα παίξουμε σκληρά για τη νίκη. Στο πρώτο ματς θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη.

Φέτος ξεκινάμε κατευθείαν στους ομίλους.Στόχος μας να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι από πέρσι. Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς και θέλουμε περισσότερους βαθμούς. Θα πρέπει να αθροίσουμε όσο δυνατόν περισσότερους και να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε περισσότερο στον θεσμό.

Η Σάλκε κατά την γνώμη μου είναι το μεγάλο φαβορί. Έχει πολύ καλή πορεία και μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες σε Champions League και Europa League. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες στο γκρουπ, για να προκριθούν. Ο Αστέρας θα παλέψει κάθε ματς για να πάρει το μάξιμουμ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ