ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Η ισοφάριση μας στοίχισε"

Βεργέτης: "Η ισοφάριση μας στοίχισε"
INTIME SPORTS

Αν κι αναγνώρισε ότι η διακοπή αποσυντόνισε τον Αστέρα, ο Στάικος Βεργέτης δεν στάθηκε εκεί αλλά στην ισοφάριση του ΑΠΟΕΛ, ως αιτία του αρνητικού αποτελέσματος της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, κράτησε την αμυντική λειτουργία ως θετικό στοιχείο από την ήττα του Αστέρα από τον ΑΠΟΕΛ (2-1) στη Λευκωσία, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

ΚΥΠΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ

"Σαφώς και μας μένει η προσπάθεια των παιδιών, να κρατήσουν συμπαγή την αμυντική λειτουργία αλλά και την συνοχή. Δεχθήκαμε λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κατοχή μπάλα και δεν πιεστήκαμε. Κρατάμε την αμυντική μας λειτουργία από αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχει ψυχολογικό ντεβαντάζ. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κατοχή της μπάλας αλλά και το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας. Προσπαθήσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε να βρούμε χώρους και να απειλήσουμε τον ΑΠΟΕΛ.

Έπαιξε ρόλο, όχι τόσο για να γίνει όμως άξιο αναφοράς. Μας αποσυντόνισε την ώρα που ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του ματς. Μετά την διακοπή τον χάσαμε. Η ισοφάριση ήταν αυτό που μας στοίχισε. Αν πηγαίναμε αλλιώς στο ημίχρονο τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν λέω πάντως ότι δεν θα δεχόμασταν πίεση στο δεύτερο μέρος από τον ΑΠΟΕΛ", υποστήριξε ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ