ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Δυσάρεστο γεγονός το άδειο γήπεδο"

Βεργέτης: "Δυσάρεστο γεγονός το άδειο γήπεδο"
Βεργέτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (29/11, 19:30). Διαβάστε τι δήλωσαν οι Στάικος Βεργέτης και Γιώργος Ζησόπουλος.

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε καμία γραμμή του. Εχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Η άδεια εξέδρα δεν είναι κάτι που μας χαροποιεί, αντιθέτως εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε κόσμο στα γήπεδα, η συγκέντρωση δεν χάνεται ή δεν αυξάνεται με την παρουσία του, είναι δυσάρεστο γεγονός ένα άδειο γήπεδο. Δεν θεωρώ πως είναι αβαντάζ. Εμείς θα πάμε εκεί με μέγιστη συγκέντρωση γατί αν την χάσουμε έστω και για λίγο θα το πληρώσουμε", τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Στάικος Βεργέτης και συνέχισε:

Πρώτα θα πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία ώστε να εξουδετερώσουμε τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού. Μετά θα αρχίσουμε να χτίζουμε. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έχει το ρυθμό του αγώνα. Πρώτα υπολογίζουμε τους επιθετικογενείς παίκτες που είναι κοντά στην περιοχή μας όμως γνωρίζουμε πως χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα. Πιστεύω θα μας επηρεάσει το παιχνίδι στην Πράγα, όμως είμαστε μία ομάδα που θέλει να βγαίνει στην Ευρώπη οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό".

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Ζησόπουλος σημείωσε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει δείξει πόσο καλή ομάδα είναι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι καυτή έδρα το Καραϊσκάκης και είναι πλεονέκτημα για εμάς η απουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο ματς. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως κάθε παιχνίδι και ότι καλύτερο πάρουμε θα είναι κέρδος για εμάς. Η μεσοεπιθετική γραμμή του είναι και η δύναμη του Ολυμπιακού, αν προσέξουμε και καταφέρουμε να μην δεχτούμε γκολ, τότε μπορούμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και να σκοράρουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ