ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Φούλοπ"

Βεργέτης: "Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Φούλοπ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο στον Μάρτον Φούλοπ, παράλληλα αναφέρθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας, ενώ μίλησε και για τις επιλογές της ενδεκάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, ο Στάικος Βεργέτης, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του επί του Ατρομήτου στον αδικοχαμένο Μάρτον Φούλοπ, παράλληλα αναφέρθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας των παικτών του, ενώ μίλησε και για τις επιλογές της ενδεκάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μάρτον Φούλοπ, σε αυτή τη μεγάλη προσωπικότητα. Ενός ανθρώπου που στόλισε τον Αστέρα και έκανε το αστέρι του Αστέρα να λάμπει πιο ψηλά και ο Αστέρας θα τον φωτίζει όπου και να είναι".

Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια. Κάναμε μία μίνι προετοιμασία την περίοδο της διακοπής διότι έχουμε και συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε καλά διαστήματα όπως ένα δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα καλό τέταρτο στο τέλος του δευτέρου. Όταν πετύχαμε το γκολ θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Ο Γιάννου έλειπε λόγω εθνικής και έκανε προπονήσεις χωρίς ιδιαίτερη ένταση γι αυτό προτιμήθηκε ο Παπαδόπουλος. Ακόμη τον Γιάννου τον θέλουμε και για το παιχνίδι με την Σπάρτα ώστε να είναι πιο φρέσκος.

Τα παιχνίδια του Αστέρα είναι χορταστικά από άποψη θεάματος, έχουν ένταση αλλά δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δουλέψαμε αυτές τις μέρες αλλά δεν είχαμε τον ρυθμό όπως τα άλλα παιχνίδια".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ