ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Αδικήσαμε πάλι τους εαυτούς μας"

Βεργέτης: "Αδικήσαμε πάλι τους εαυτούς μας"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης υποστήριξε ότι στα ματς με Παναιτωλικό και Καλλονή οι παίκτες του είχαν 38 φάσεις τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν και με τρεις εναντίον τους έχασαν πέντε βαθμούς.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Στάικος Βεργέτης είδε τους παίκτες του να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες αλλά να μην μπορούν να πετύχουν τα γκολ που θα τους έδιναν τη νίκη. Για αυτό και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε ότι οι παίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους αλλά και τη προσπάθεια τους στην διάρκεια του ματς.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Για άλλο ένα παιχνίδι αδικήσαμε τον εαυτό μας και την προσπάθεια που καταβάλαμε στο γήπεδο μην τελειώνοντας τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε στην αντίπαλη εστία και σαν να μη φτάνει αυτό χωρίς ευκαιρία δεχόμαστε γκολ.

Αν αθροίσουμε τις φάσεις με Παναιτωλικό και τώρα φτάνουμε τις 38, ενώ με τρεις απέναντι στο τέρμα μας χάνουμε πέντε βαθμούς. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια, αλλά αδικούμε τους εαυτούς μας".

Γιάννου: "Η διαχείριση του ματς έπρεπε να είναι καλύτερη"

Από την πλευρά του ο σκόρερ των Αρκάδων, Απόστολος Γιάννου, μίλησε για πικρία για το τελικό αποτέλεσμα και υποστήριξε πως για την ισοπαλία στη Μυτιλήνη ευθύνονται οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιούργησαν.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, μιλάμε για πικρία να τρως γκολ στο 94. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, έπρεπε να πετύχουμε και άλλα γκολ και δεν το κάναμε. Θέλαμε το ματς, ήμασταν διαβασμένοι, ξέραμε που να χτυπήσουμε, αλλά έπρεπε να παρουσιαστούμε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Η διαχείριση του ματς έπρεπε να είναι καλύτερη. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά είναι και θέμα συγκέντρωσης. Μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα τρεις βαθμούς.

Πρέπει να το ξεχάσουμε, θα μπορούσαμε να πάρουμε ψυχολογία, αλλά καλούμαστε να συνεχίσουμε. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε. Προσπαθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ