ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Όχι κομπάρσοι στον τελικό"

Τσιώλης: "Όχι κομπάρσοι στον τελικό"

Διαβάστε τι ανέφερε για την μεγάλη πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Σάκης Τσιώλης

Σε... αρκετούς αφιέρωσε ο Σάκης Τσιώλης την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας είπε:

" Αν και η στιγμή είναι τέτοια που πρέπει να μιλάμε για την επιτυχία της ομάδας, εν τούτοις πρέπει να θυμηθούμε έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Αρτέμη Πουρναρά που έφυγε από κοντά μας. Να αφιερώσουμε αυτή την νίκη και στον Φορμίκα, τον περιμένουμε κοντά μας.

Ο κόσμος είναι τρίτος κατά σειρά που θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη. Είναι σημαντικό που δίνουμε χαρά στο κόσμο και έχουμε ικανοποίηση γι' αυτό. Νιώθω υποχρεωμένος και θέλω να αφιερώσω στους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη, έχουν κάνει τόσα πολλά και μπορούν να χαρούν.

Για το ματς δεν νομίζω πως πρέπει να λέμε πολλά. Πέρασε ο καλύτερος. Το ότι περάσαμε τον ΠΑΟΚ αυτό δίνει αξία. Γράφουμε ιστορία και σιγά σιγά θα αποκτήσουμε τον δικό μας κόσμο. Μόνο σε αυτό το κομμάτι υστερεί ο Αστέρας.

Από εβδομάδα πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για τον τελικό και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Δεν πάμε στον τελικό για να είμαστε κομπάρσοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας.

Όταν ξεκινούσαμε την προσπάθεια ξέραμε ότι έχουμε μια ομάδα που μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Κάναμε καλό 2ο γύρο πέρσι, κρατήσαμε την ομάδα, είμαστε η μόνη ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει 30 παίκτες".

Για τον Γεωργακόπουλο: " Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Ήρθε κάποτε μια μέρα που πήραμε την ευκαιρία από τον προπονητή. Ο Γιώργος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία γιατί έχει δουλέψει.

Έχω πει ότι ο Μπαντής είχε τη μικρότερη ευθύνη αλλά ψυχολογικά δεν ήταν πολύ καλά και βάλαμε το Γεωργακόπουλο που τα πήγε περίφημα και με τον ΟΦΗ και σήμερα".

Συνεχίζοντας για το ματς τόνισε: " Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Δε νομίζω ότι υπάρχουν εκπλήξεις ανάμεσα στις 2 ομάδες. Μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σίγουρα δίνει ένταση στον αντίπαλο. Ο Φούλοπ επανέρχεται αν και δεν είναι εύκολο γιατί πρέπει να βγάλει εκτός τον Μπαντή και τον Γεωργακόπουλο. Για τον Μπαρτολίνι αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε ενόψει της συνέχειας.

Κι εγώ ήμουνα υπέρ να έρθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, η δική μας ομάδα ενθουσιάζεται με τον κόσμο. Μακάρι να συνεχίσει ο κόσμος να έρχεται αλλά είναι ενθουσιασμένος. Έχω παίξει τρεις φορές στα ημιτελικά ως προπονητής και το να φτάνεις τελικό είναι μεγάλο πράγμα. Ελπίζω να μην παίξουμε τρεις φορές τελικό για να πάρουμε το Κύπελλο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ