ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Eίμαστε στεναχωρημένοι"

Τσιώλης: "Eίμαστε στεναχωρημένοι"
INTIME SPORTS

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης από την Μαρίτιμο.

Στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αστέρα στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη:

Για τα συναισθήματα του: " Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι. Και πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί εμείς και να ήταν αντίστροφα τα πράγματα".

Για τον αγώνα: " Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο δύναμη και πάθος. Ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μεταξύ δύο καλών ομάδων που διεκδίκησαν μέχρι το φινάλε την πρόκριση".

Για τη συνέχεια του Αστέρα: " Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Βάζουμε παρακαταθήκη αυτή τη συμμετοχή στο Europa League. Στόχος μας είναι ο Αστέρας να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες στην Ευρώπη".

Για το που θα ήθελε να αφιερώσει την πρόκριση: " Θέλαμε την πρόκριση για να την αφιερώσουμε στην Αρκαδία και στους φιλάθλους μας, στους ιδιοκτήτες που έχουν προσπαθήσει και έχουν κάνει πάρα πολλά για αυτή την ομάδα και κυρίως σε έναν άνθρωπο δικό μας στον κύριο Δικαίο που κάνει μια επέμβαση καρδιάς και θα θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση για να του την αφιερώσουμε".

Για τη Μαρίτιμο: "Κ αλή συνέχεια στη Μαρίτιμο. Της ευχόμαστε να περάσει".

Ποια σημεία έκριναν τον αγώνα: " Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτές τις περιπτώσεις και φυσικά η τύχη".

Για το ποια ομάδα άξιζε την πρόκριση: " Βάσει εικόνας και οι δύο ομάδες μπορούσαν να περάσουν".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ