ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: ''Δεν απέχει πολύ η πρόκριση"

Τσιώλης: ''Δεν απέχει πολύ η πρόκριση"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Η απόδοση του Αστέρα δίνει ελπίδες στον Σάκη Τσιώλη ενόψει της ρεβάνς. Δείτε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:

Για τον αγώνα: "Ήταν μια γιορτή για εμάς και την Αρκαδία. Θέλαμε τη νίκη απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Στα πρώτα λεπτά ψάχναμε το ρυθμό μας. Ήταν το πρώτο σοβαρό μας ματς. Σιγά σιγά πήραμε μέτρα και βάλαμε γκολ από στημένη φάση. Σε μια ανύποπτη, όμως, στιγμή δεχθήκαμε γκολ από μια άδικη απόφαση. Θα μπορούσαμε να πάμε με το 1-0 στο ημίχρονο. Το 1-1 δίνει προβάδισμα στη Ραπίντ, όμως η απόδοση μας ήταν τέτοια που μας δίνει ελπίδες. Δεν απέχει πολύ η πρόκριση, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Μέσα στη Ραπίντ ξερουμε τι θα συναντήσομε. Ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, το είδαμε και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και σε λίγο θα βρίσκουμε ακόμη πιο πολύ τα πατήματα μας."

Για τις μεταγραφές: "Δεν υπάρχει δυσαρέσκεια. Κάναμε πολύ πιο δυνατό ρόστερ και μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιλογές από πέρυσι. Με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε το ρόστερ θα έρθουμε στο σημείο που θέλουμε. Στις 8 μέρες μέχρι τη ρεβάνς θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε καλά."

Για το αν ήταν τυχερή η Ραπίντ:" Αν δούμε όλο το ματς θα διαπιστώσουμε ότι η Ραπίντ ήταν καλή στο πρώτο μόνο διάστημα. Εμείς είχαμε πιο μεγάλες ευκαιρίες. Φτάσαμε πιο κοντά στο γκολ. Όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς..."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ