ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιλιανίδης: "Παίξαμε μόνοι μας και χάσαμε"

EUROPA LEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Τσιλιανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης δήλωσε ότι οι παίκτες του Αστέρα έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους στον αγώνα με τη Χιμπέρνιαν, ότι δεν γίνεται να τα ρίξουν όλα στην τύχη, αλλά και ότι η ομάδα του ήταν δυο κλάσεις καλύτερη από τους Σκωτσέζους.

Μετά το 1-1 με τη Χιμπέρνιαν, που οδήγησε τον Αστέρα εκτός Ευρώπης, ο σκόρερ των Αρκάδων Κοσμάς Τσιλιανίδης ανέφερε μιλώντας στη Nova: "Κρατάμε την αντίδραση και το πάθος στο δεύτερο μέρος. Θεωρώ ότι παίξαμε μόνοι μας και χάσαμε. Δεν είναι μόνο η τύχη. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα εκεί. Έπαιξε ρόλο η τύχη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας και να το τελειώσουμε μόνοι μας".

Ερωτώμενος για το αν ο Αστέρας έβγαλε του τα μάτια του απάντησε: " Έτσι είναι. Είμαστε δυο κλάσεις καλύτεροι. Μετράει όμως το αποτέλεσμα. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε αδυναμίες και δείξαμε νευρικότητα. Θέλαμε απεγνωσμένα να σκοράρουμε. Θα ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό, είμαστε μαχητές και επαγγελματίες".

ΚΩΤΣΙΡΑΣ: "ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ"

EUROPA LEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κώτσιρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κώτσιρας, που έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει και να κάνει το 2-1, ανέφερε: " Χάσαμε από δικά μας λάθη. Αν είχαμε προσέξει, θα είχαμε προκριθεί. Επιτρέψαμε στη Χιμπέρνιαν να πάρει την πρόκριση. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε ρυθμό, βάλαμε κάτω τη μπάλα και από θέμα ατυχίας δεν πήραμε την πρόκριση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ