ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιλιανίδης: "Γελάω με τέτοια σφυρίγματα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα, Κοσμάς Τσιλιανίδης, σχολίασε τη φάση του 47', όπου του ακυρώθηκε κανονικό γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ και ανέφερε πως τον έπιασαν τα γέλια.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ ( 0-0) και στάθηκε στο ακυρωθέν τέρμα του στο 47ο λεπτό, λέγοντας πως τον έπιασαν τα γέλια με την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει επιθετικό φάουλ προτού σουτάρει.

"Oι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την πρόκριση. Και στην Τούμπα και σήμερα. Στο σημερινό αγώνα εφευρέθηκε ένα φάουλ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν θα σταθούμε σε αυτό, αλλά στην προσπάθεια που κάναμε.

Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα και την κοιτάξαμε στα μάτια και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά τα λάθη κατά της ομάδας μου είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα", είπε στην COSMOTE TV και συνέχισε:

"Εγώ κάνω μια κίνηση στον χώρο βλέπω την μπάλα και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να πέφτει μόνος του και με πιάσανε τα γέλια. Τον ρώτησα τι γίνεται, είπα και στον Βαρέλα και στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις των διαιτητών όμως. Το μόνο που θα πω είναι πως γελάω με τέτοια σφυρίγματα και από όλα αυτά βγαίνω δυνατός. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βιεϊρίνια, πιο δυνατός γιατί τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ