ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιγαρίδας: "Το σκορ δεν λέει την αλήθεια"

Τσιγαρίδας: "Το σκορ δεν λέει την αλήθεια"
Τσιγαρίδας

Ο συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, απέδωσε την ήττα του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό στην έλλειψη δυνάμεων στο τέλος του αγώνα, ενώ στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις.

Παράπονα από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου είχε ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ο συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη τόνισε ότι τα δύο πρώτα γκολ του Παναθηναϊκού οφείλονται σε λανθασμένες αποφάσεις, ενώ στάθηκε στην κόπωση των παικτών και στην απουσία εναλλακτικών λύσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα του Αστέρα και την απόδοση του: "Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς, ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Το ματς ξεκίνησε άσχημα για εμάς. Από την αρχή είχαμε θέμα με τον Γιάννη Κοντοέ. Αυτό μας ανάγκασε να αλλάξουμε το πλάνο μας και μας δημιούργησε και μια αναστάτωση. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα γκολ, το οποίο θεωρώ ότι άρχισε με επιθετικό φάουλ. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός μας έδωσε χώρους και το πλήρωσε στην κόντρα. Θεωρώ πως υπάρχει και πέναλτι στον Μπαράλες σε μία φάση στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε δυνατά αλλά πάλι με φάουλ που δεν υπήρχε, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0. Όταν μειώσαμε, απλά μείναμε απο δυνάμεις και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά και θα πάμε στη Λεωφόρο να πάρουμε ότι δεν πήραμε σήμερα εδώ. Το σκορ δεν είναι δίκαιο σε σύγκριση με την εικόνα του αγώνα, αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλο γκολ. Υπήρχε διαφορά σε σχέση με άλλα ματς, όμως είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε".

Για την ένταση στο τέλος ανάμεσα στον Λαγό και στον Σανκαρέ: "Δεν γνωρίζω, είχα βγει από το γήπεδο".

Για τα πλάνα που άλλαξαν με την είσοδο του Τσαμπούρη: "Όταν αναγκάζεσαι να αλλάξεις τα πλάνα σου στο ζέσταμα και βάζεις παίκτη από τον πάγκο, η αναστάτωση που προήλθε ήταν μεγάλη. Δεν έχουμε και την ποιότητα του Παναθηναϊκού, δεν έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ. Νομίζω ότι μας αδικεί το σκορ, ήρθε κόντρα στη ροή του ματς και υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία. Μείναμε απο δυνάμεις μετά το 60'. Εμείς παίζουμε 13-14 παίκτες".

Για τον Βάλντο: "Θεωρήσαμε πως ο Βάλντο ήταν πιο έτοιμος να παίξει. Πρέπει να πάρει ευκαιρίες του, είναι από τον Ιανουάριο εδώ και έχει παίξει ελάχιστα. Δεν έχει χρόνο συμμετοχής".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ