ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επίσημο: Οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης

Επίσημο: Οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας παρουσίασε τις εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο ντεμπούτο της συνεργασίας του με την MACRON (photos, video)

Ημέρα αποκάλυψης η Παρασκευή (30/6) στην Τρίπολη καθώς παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα με τις οποία θα αγωνίζονται τη σεζόν 2017-2018 οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των κιτρινομπλέ:

Με χαρά και περηφάνεια για το αποτέλεσμα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει τις εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018!

Στην πρώτη εμφάνιση κυριαρχεί το κίτρινο, ενώ αυτό που την κάνει ιδιαίτερη και εντελώς ξεχωριστή απ' όσες είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, είναι το ανάγλυφο ΑΣΤΕΡΙ στην μπροστινή όψη.

Επίσημο: Οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης



Η δεύτερη εμφάνιση είναι πρωτότυπη και μοναδική κυρίως λόγω του μαύρου χρώματος που είναι η κεντρική ιδέα της! Οι δύο διαγώνιες ρίγες, σε απόχρωση κίτρινου και μπλε, της προσδίδουν σπάνια ομορφιά και γοητεία!

Επίσημο: Οι νέες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης


Και οι δύο εμφανίσεις είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από το δημιουργικό τμήμα της MACRON για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Οι νέες εμφανίσεις είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ προς το κοινό στο STAR STORE και το κόστος για την κάθε φανέλα ανέρχεται στα 50 ευρώ (40€ οι παιδικές). Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμες και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με δήλωση του ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ και εμπορικός διευθυντής, Δημήτρης Κενές, καλωσορίζει τις νέες φανέλες στο επίσημο κατάστημα της ομάδας μας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67:

"Με μεγάλη μας ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη νέα σεζόν. Πρωταρχικός στόχος είναι να τις αγαπήσει το κοινό και να ταυτιστούν οι φίλαθλοι μας με τη νέα εποχή που φέρνει στο σύλλογο η συνεργασία με την MACRON".

Δείτε το video της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ