Το αντίο του Μάσα και η πρώτη Παντελίδη στον Αστέρα

Ο Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Πάμπλο Μάσα αποχαιρετώντας τον Αργεντινό ο οποίος βρέθηκε στη προπόνηση των Αρκάδων τη Δευτέρα όπου πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Παντελίδη. (PICS)

Η είδηση της Δευτέρας (11/9) στον Αστέρα κανονικά επρόκειτο να ήταν η πρώτη προπόνηση του Σάββα Παντελίδη ως προπονητή των Αρκάδων. Το ξαφνικό διαζύγιο όμως με τον Πάμπλο Μάσα και η αποχώρηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή ο οποίος πήγε την Δευτέρα στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του "σκέπασε" κάθε άλλη είδηση.

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου φεύγει με "πόνο ψυχής" από τους Αρκάδες και τόνισε πως πήρε μια "απόφαση ζωής και όχι καριέρας".

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα για το αντίο του Μάσα ανέφερε:

"ΑΝΤΙΟ ΑΡΧΗΓΕ! Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του Pablo Mazza από την ομάδα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας και μεγάλης προσφοράς.

Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του.

Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό.

Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Adios Pablo...".

Ενώ ο ίδιος ο Μάσα δήλωσε:

"Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο...".

Η πρώτη του Παντελίδη

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα ο Σάββας Παντελίδης προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του Αστέρα έχοντας παράλληλα και την πρώτη γνωριμία μαζί τους και δίνοντας τους τις πρώτες οδηγίες προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση.

Μάλιστα την Τρίτη το πρωί θα παραχωρήσει και τη πρώτη του συνέντευξη στην αίθουσα του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με ώρα έναρξης στις 12:30μ.μ.

Δείτε εικόνες από τη πρώτη προπόνηση του Παντελίδη στον Αστέρα.

PHOTO CREDITS: Ιστοσελίδα ΠΑΕ Αστέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014

Αποχωρεί από τον Αστέρα ο Μάσα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24