ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεοδωρόπουλος: "Να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη"

Θεοδωρόπουλος: "Να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την ήττα-αποκλεισμό του Αστέρα από την Σπάρτα και την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα στην Πράγα καθώς με τις αποκρούσεις του κράτησε την ομάδα "ζωντανή" μέχρι το τέλος στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος. Ο λόγος για τον Κώστα Θεοδωρόπουλο με τον οποίο το Sport24.gr συνομίλησε έξω από το "Λέτνα Στάντιον".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ

-Κώστα, τι ήταν αυτό που έλειψε από τον Αστέρα και δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στην Πράγα;

"Η ομάδα ήταν αρκετά ανταγωνιστική, πάλεψε το παιχνίδι αλλά της στοίχισε μία στημένη φάση. Αντιδράσαμε στη συνέχεια αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση."

-Θα μπορούσε ο Αστέρας να ρισκάρει πιο πολύ ή τακτικά θεωρείς ότι προσεγγίσατε σωστά το παιχνίδι;

"Τακτικά ήμασταν άψογοι, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Είχαμε πλάνο και κάναμε 100% αυτό που είχαμε σχεδιάσει, αλλά λίγο η τύχη, λίγο η συγκέντρωση δεν μας επέτρεψε να βάλουμε ένα γκολ."

Η πρόκριση χάθηκε σήμερα (σ.σ χθες) ή στο πρώτο ματς και αυτό στην Κύπρο, όπου δεν πήρατε τη νίκη αν και καλύτεροι;

"Σήμερα (σ.σ χθες) χάσαμε κάθε ελπίδα, οπότε δεν μπορούμε να σταθούμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι έως τώρα αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε αν και ήμασταν πολύ καλοί."

Κοιτώντας όλα τα παιχνίδια του ομίλου, προκρίθηκαν δίκαια η Σάλκε και η Σπάρτα Πράγας;

"Η Σάλκε είναι μία ομάδα σε ανώτερο επίπεδο, αλλά οι υπόλοιπες τρεις ομάδες είχαν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση. Ίσως ο πιο τυχερός πήρε την πρόκριση."

Υπάρχει ένα ματς με τη Σάλκε με το οποίο ολοκληρώνετε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Τι να περιμένουμε στην επόμενη μέρα που έχει μόνο Ελλάδα;

"Το κύπελλο προφανώς είναι ένας στόχος που έχει η ομάδα κάθε χρόνο. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλίσουμε και του χρόνου ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο"

Θεοδωρόπουλος: "Να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη"
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ