ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τασουλής: "Στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στην έβδομη θέση"

Τασουλής: "Στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στην έβδομη θέση"

Ο Χρίστος Τασουλής παρέλαβε το βραβείο του MVP για τον αγώνα του Αστέρα με τον Πανιώνιο, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη με τον Ατρόμητο.

Ο Χρίστος Τασουλής παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τον αγώνα του Αστέρα με τον Πανιώνιο, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη με τον Ατρόμητο και τόνισε πως δεν είναι ευχάριστο σε καμία περίπτωση η ομάδα να παίζει χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Θα ήθελα να συνδυαστεί με μία νίκη της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πήραμε μόνο μία ισοπαλία".

Για τα νέα δεδομένα και τα μέτρα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο:

"Είναι όντως πρωτόγνωρο για όλους μας. Δεν είναι ευχάριστο σε καμία περίπτωση να παίζεις χωρίς κόσμο. Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Νομίζω ότι σιγά σιγά μπορεί να αρχίσει να γίνεται αυτό, με κάποιο ποσοστό του κόσμου να έρχεται στο γήπεδο".

Για τον στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα:

"Στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στην έβδομη θέση. Εχουμε κάποια παιχνίδια, εντός έδρας που είναι περισσότερα από τα εκτός. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αρχής γενομένης από την Κυριακή, αν καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη με τον Ατρόμητο, θα μας δώσει τεράστιο προβάδισμα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ