ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τα σενάρια πρόκρισης του Αστέρα

Τα σενάρια πρόκρισης του Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας επικράτησε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "32" του Europa League! Δείτε τη συνέχεια του ομίλου.

Ζωντανός στη μάχη για την πρόκριση στους "32" του Europa League είναι ο Αστέρας μετά το 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης καθώς η Σπάρτα έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε και μπορεί να την ξεπεράσει την ερχόμενη αγωνιστική!

Ουσιαστικά το παιχνίδι αυτό θα κρίνει σχεδόν τα πάντα για την πρόκριση. Αν ο Αστέρας πάρει το πρώτο διπλό στην ιστορία του στην Ευρώπη, προσπερνά τη Σπάρτα και αγκαλιάζει το χρυσό εισιτήριο! Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σάλκε η οποία λογικά θα έχει νικήσει τον ΑΠΟΕΛ και θα έρθει στην Τρίπολη με τα... δεύτερα.

Αν οι κιτρινομπλέ νικήσουν στην Πράγα, θα μπορούν να ελπίζουν και σε βοήθεια του ΑΠΟΕΛ την τελευταία αγωνιστική, καθώς αν δεν περάσει από εκεί η Σπάρτα, θα πάρουν την πρόκριση.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στην Πράγα δεν τελείωσε τίποτα, ωστόσο ο Αστέρας δεν θα κρατά τη τύχη στα χέρια του καθώς θα πρέπει να νικήσει τη Σάλκε στην Τρίπολη και να βοηθήσει ο ΑΠΟΕΛ.

Τέλος, σε περίπτωση ήττας του Αστέρα στην Πράγα, όλα τελειώνουν και μαθηματικά.

Βαθμολογία

1. Σάλκε 8 (10-3)

2. Σπάρτα 6 (6-4)

3. Αστέρας 4 (4-7)

4. ΑΠΟΕΛ 3 (2-8)

26/11: Σπάρτα - Αστέρας, Σάλκε - ΑΠΟΕΛ

10/12: Αστέρας - Σάλκε, ΑΠΟΕΛ - Σπάρτα

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ