ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συμφώνησε και με Δημούτσο ο Αστέρας

Συμφώνησε και με Δημούτσο ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος αναμένεται να αποτελέσει το πέμπτο μεταγραφικό χτύπημα του Αστέρα, καθώς τα τυπικά απομένουν για τον "γάμο" του με τους κιτρινομπλέ.

Το μεταγραφικό ντεμαρτάζ του Αστέρα συνεχίζεται. Την Παρασκευή (19/6) ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ντουντού στους Αρκάδες, η τέταρτη στην καλοκαιρινή σεζόν μετά από αυτές των Απόστολου Γιάννου, Ταξιάρχη Φούντα και Ρασίντ Χαμντανί.

Οι κιτρινομπλέ όμως δεν σταματούν εδώ καθώς οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση του "γάμου" τους και με τον Ελίνι Δημούτσο!

Ο 27χρονος μέσος- που προέρχεται από 4 γεμάτες σεζόν στο Περιστέρι (151 συμμετοχές)- έμεινε ελεύθερος την περασμένη Δευτέρα (16/5) από τον Ατρόμητο, μία εξέλιξη που δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Αστέρα.

Ήρθαν άμεσα σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος από την αρχή έδειξε ότι θεωρεί τον Αστέρα ως ελκυστικό προορισμό καθώς θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε ομίλους στην Ευρώπη μετά από 8 χρόνια όταν και είχε αγωνιστεί στο Uefa με τον Παναθηναϊκό.

Το κλίμα, λοιπόν, ήταν θετικό από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα την ευτυχή τους κατάληξη. Πλέον, είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής, κάτι που πιθανότητα μπορεί να γίνει και μέσα στο Σάββατο (20/6).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ