ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Στον Αστέρα ο Μπελόκ"

"Στον Αστέρα ο Μπελόκ"

Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος της Ιντεπεντιέντε, Φράνκο Μπελόκ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής. Διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25% η ομάδα της Αβεγιανέδα. (VIDEO)

Μπορεί στον Αστέρα να θέτουν ως προτεραιότητα την ενίσχυση στο κέντρο και το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 24χρονου μέσου της Ιντεπεντιέντε, Φράνκο Μπελόκ.

Ο Νοτιοαμερικανός έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αβεγιανέδα κι έχει έλθει σε συμφωνία, όπως υποστηρίζουν στη "χώρα του τάνγκο", με την ομάδα της Τρίπολης. Η "ρόχο" αναμένεται να διατηρήσει (σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα) ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%.

Ο Φράνκο Μπελόκ γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1993 στη Χενεράλ Λεβάλε και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εστουδιάντες, πριν μετακομίσει στα αντίστοιχα της Ιντεπεντιέντε. Το 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "ρόχο", μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Αρσενάλ Σαραντί και Ολίμπο. Τη σεζόν που τελείωσε είχε 16 ματς στην Primera της Αργεντινής, όλα στην αρχική ενδεκάδα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ