ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Ιταλία για τη Φιορεντίνα ο Αντζουλάς

Στην Ιταλία για τη Φιορεντίνα ο Αντζουλάς

Η Φιορεντίνα έκανε πρόταση απόκτησης του Γιώργου Αντζουλά από τον Αστέρα με τους Αρκάδες να δίνουν την έγκριση τους και τον 18χρονο αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία

Ένα βήμα από την μετακίνηση του στην Φιορεντίνα είναι ο Γιώργος Αντζουλάς καθώς ο Αστέρας δέχθηκε πρόταση από τους «βίολα» πριν από λίγες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είπε το "ναι".

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Αρκάδες έχουν υπογράψει τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται ούτως ώστε τις επόμενες μέρες ο Αντζουλάς να ταξιδέψει στην Ιταλία, πιθανότατα την Παρασκευή, και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές αφού όλα είναι συμφωνημένα.

Το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον παίκτη δεν προέκυψε ξαφνικά, αφού τον έχει στο στόχαστρο εδώ και καιρό και τον παρακολουθήσει τόσο σε αγώνες της Εθνικής ομάδας Νέων όσο και σε αναμετρήσεις της Κ20 του Αστέρα. Ενώ άνθρωπος της ομάδας ήταν και στο ντεμπούτου του με την πρώτη ομάδα του Αστέρα κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος την περσινή περίοδο.

Ο Αντζουλάς μάλιστα που είναι γεννημένος το 2000 τον Ιουνίου έπαιξε και στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα με την Εθνική ομάδα να τερματίζει στην 4η θέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Αντζουλάς: Ο 18χρονος στόπερ του Αστέρα με τα 15 "20άρια" στον έλεγχο!
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ