ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στη Λιβαδειά χωρίς Καλτσά και Ζααντί ο Αστέρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Καλτσάς, Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης που επιδιώκει να κατακτήσει την πέμπτη θέση στη Super League αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/4, 17.15) στη Βοιωτία τον Λεβαδειακό. Εκτός και ο Ζααντί που έχει καταγράψει μόνο μια συμμετοχή.

Τέσσερα ματς αήττητος είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος για την 27η αγωνιστική της Super League κοντράρεται το Σάββατο (14/4, 17.15) με τον Λεβαδειακό. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να διατηρήσει την ομάδα του στην πέμπτη θέση και στην προσπάθεια αυτή εκτός είναι ο τιμωρημένος Καλτσάς.

Ο εξτρέμ των Αρκάδων έχει παίξει εφέτος σε 20 ματς πρωταθλήματος, έχει βάλει τέσσερα γκολ και ο Αθηναίος τεχνικός καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του για το ένα "φτερό" της επίθεσης. Από την αποστολή που ανακοινώθηκε, εκτός είναι και ο Ναμπίλ Ζααντί, ο οποίος από τη μέρα που υπέγραψε, έχει παίξει μόνο μία φορά (29 λεπτά στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στο "Θ. Κολοκοτρώνης").

Η αποστολή:

Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μανιάς, Δουβίκας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει 36 βαθμούς και με ενδεχόμενη επικράτηση στη Λιβαδειά θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ