ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Πρωτοπόροι μαζί Αστέρας και Stoiximan"

"Πρωτοπόροι μαζί Αστέρας και Stoiximan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ήταν στην Τρίπολη στην παρουσίαση της συνεργασίας του Αστέρα με τον Stoiximan. Δείτε και ακούστε τι δήλωσαν οι κύριοι Μποροβήλος και Σπανουδάκης στον αέρα του Sport24 Radio 103,3.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr, είναι εδώ και λίγες ημέρες ο μεγάλος χορηγός του Αστέρα. Τη Δευτέρα (02/11) το μεσημέρι παρουσιάστηκε στην Τρίπολη επίσημα αυτή η σπουδαία συνεργασία και το Sport24.gr βρέθηκε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Αποστολή στην Τρίπολη: Θοδωρής Κουνάδης

Ηλιόλουστη ημέρα, όμορφες κοπέλες (όπως είδατε και στο Instagram) και πολλά, πάρα πολλά χαμόγελα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα. Κάπως έτσι κύλησε η πρώτη ημέρα της εβοδμάδας στην Τρίπολη που άρχισε με τον καλύτερο τρόπο, την παρουσίαση της συνεργασίας του Αστέρα με τον Stoiximan.

Τον Αστέρα εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, ενώ παρευρέθηκαν στην παρουσίαση οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Μποροβήλος και Δημήτρης Κενές, αλλά και ο τεχνικός των κιτρινομπλέ, Στάικος Βεργέτης. Ο Γιάννης Σπανουδάκης εκπροσώπησε τον Stoiximan μαζί με τον υπεύθυνο χορηγιών της εταιρίας, Γιώργο Κυπραίο. Τη λιτή εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος

Μποροβήλος και Σπανουδάκης στον Sport24 Radio 103,3

Με το τέλος της εκδήλωσης, ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Γιάννης Σπανουδάκης φιλοξενήθηκαν ζωντανά στον αέρα του Sport24 Radio 103,3. Ο πρόεδρος του Αστέρα δήλωσε αναλυτικά στην εκπομπή «Ανατροπή και πέναλτι»:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δεν θα έλεγα πως ήμασταν ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα. Περιμέναμε μία καλύτερη συγκομιδή. Είναι γεγονός ότι το πρόσωπο της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και πιστεύω ότι ο Αστέρας θα πιάσει τα στάνταρ που τον έχουμε συνηθίσει. Το γεγονός ότι η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η ομάδα μπόρεσε και γύρισε ένα παιχνίδι και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη.»

Για το αν βοήθησε στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας και η συνεργασία με τονStoiximan, φέρνοντας και γούρι στην ομάδα : «Και αυτό παίζει ρόλο. Το γεγονός ότι ο Αστέρας συνεργάζεται με μία κορυφαία εταιρεία. Έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ομάδα μας. Είναι μία σχετικά νέα εταιρεία που γρήγορα κατακτά κορυφές. Όπως και ο Αστέρας που συνεχώς έχει επιτυχίες. Είναι μία εταιρεία που συνεργάζεται με τον Stoiximan, μία εταιρεία πρωτοποριακή στον χώρο της και πιστεύουμε ότι από κοινού μπορούμε να πορευτούμε.»

Για τους λόγους της συνεργασίας: «Ο λόγος είναι ξεκάθαρος και θα έλεγα ένας και σημαντικός. Δεν έχουμε ως κύριο μέλημα μας το κέρδος. Δουλεύουμε με εταιρείες που είναι αξιόπιστες και θα πάμε μαζί σε βάθος χρόνου. Έτσι λοιπόν νομίζουμε ότι είναι και η εταιρεία Stoiximan έχει δείξει την αξιοπιστία στον τομέα που δραστηριοποιείται και πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια και ο Αστέρας και η Stoiximan θα μπορέσουν από κοινού να δώσουν πράγματα στον κόσμο.»

Από τη μεριά του, το μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της εταιρίας Stoiximan.gr, Γιάννης Σπανουδάκης, τόνισε στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3:

Για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη, Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρου: «Νομίζω ότι είναι μια αναγνώριση της προσφοράς της εταιρείας, προς την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης και προς της πόλη της Τρίπολης. Οπότε τα λόγια του ήταν όντως θερμά και τον ευχαριστούμε πολύ γι” αυτό. Είναι μια αναγνώριση.»

Για τους στόχους της συνεργασίας: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σωματείο που συνεχώς βελτιώνεται. Η συνεργασία μας αποσκοπεί πρώτον στην βοήθεια αυτή της προσπάθειας. Προφανώς αποσκοπεί στην καλύτερη προβολή της εταιρείας μας στο κοινό που αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να το αναδεικνύουμε και έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ο τρίτος στόχος είναι βοηθώντας εμείς οικονομικά να αναδεικνύονται ταλέντα. Τα περισσότερα ταλέντα αναδεικνύονται στην επαρχία. Οπότε ομάδες της περιφέρειας όπως ο Αστέρας που πρωταγωνιστεί νομίζω ότι είναι βασικός στόχος να αναδείξει ταλέντα και Έλληνες και προφανώς και ξένους.»

Τα επόμενα βήματα της Stoiximan: «Ξεκινήσαμε χορηγίες κυρίως στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ πέρυσι. Θέλω να θυμίσω ότι χορηγούμε την εθνική ομάδα ανδρών και γυναικών πόλο, την εθνική ομάδα βόλεϊ. Χορηγούμε ατομικά αθλητές που προετοιμάζονται για το Ρίο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι που και σε αυτό το πρόγραμμα έχουμε μια μεγάλη επιτυχία με τον Πετρούνια που κέρδισε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την απευθείας συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.»

Σεβασμιότατος Αλέξανδρος: "To καμάρι της Τριπόλεως"

Νωρίτερα κατά την παρουσίαση της συνεργασία, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος, τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του: "Είμαι σήμερα εδώ στο γήπεδο του Αστέρα για να τιμήσω αφενός την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα, που είναι το καμάρι της Τριπόλεως για την οποία χαιρόμαστε κάθε φορά που έχει επιτυχίες και για την οποία ευχόμαστε να είναι η ομάδα της νίκης.Ο δεύτερος λόγος που είμαι εδώ είναι η παρουσία του κ. Σπανουδάκη, για την επιχορήγηση που κάνει στις ποδοσφαιρικές ομάδες για να επαινέσω και να συγχαρώ τη χειρονομία αυτή και να τους θυμίσω, ότι σύμφωνα με το λόγο του Θεού πρέπει όλοι να έχουμε μία σωστή συμπεριφορά στην κοινωνία".

Ο Σεβασμιότατος έκλεισε την ομιλία του με μία ευχή: Για την απόφαση να στηρίξουν τον αθλητισμό της χώρας μας, εύχομαι να είναι στήριγμα και προστάτες και του κοινωνικού αθλητισμού, ειδικά στην εποχή μας που οι άνθρωποι έχουν πολλές δυσκολίες".

Να σημειωθεί ότι του προσφέρθηκε μία φανέλα του Αστέρα με το όνομά του και τις υπογραφές των κυρίων Μποροβήλου και Σπανουδάκη. "Θα τη φοράω σπίτι για να μη γίνω έξω θέαμα", είπε χαμογελώντας ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος, προκαλώντας χαμόγελα και στο κοινό.

"Πρωτοπόροι μαζί Αστέρας και Stoiximan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεβασμιότατος Αλέξανδρος την ώρα που παραλαμβάνει τη φανέλα από τους κυρίους Σπανουδάκη (αριστερά) και Μποροβήλο (δεξιά)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλοςανέφερε: "Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο πετυχαίνει κάτι καλύτερο και έφτασε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου εργαζόμενος σκληρά. Έτσι και η Stoiximan έφτασε γρήγορα στην κορυφή, στον δικό της τομέα.Είναι αλήθεια πώς ο Σεβασμιότατος με δική του πρωτοβουλία και αφιλοκερδώς μας έκανε πέρσι τον αγιασμό και κάτι που φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο έγινε πραγματικότητα, με τον Αστέρα να φτάνει στους ομίλους του Europa League. Θυμίζω πώς από τις εκατό ομάδες που ξεκινάνε το καλοκαίρι μόλις 3-4 ομάδες φτάνουν στους ομίλους.

Με τις ευχές του Σεβασμιότατου η ομάδα μας έζησε μοναδικές στιγμές, κάτι που συνεχίζει και φέτος, συμμετέχοντας ξανά στους ομίλους του Europa League.Είναι μία μέρα πολύ σημαντική για μας, καθώς ξεκινάει συνεργασία με μία κορυφαία εταιρεία. Πιστεύουμε ότι μαζί, χέρι-χέρι, θα κατακτήσουμε καινούργιες κορυφές και θα σημειώσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.Ο Αστέρας δεν είναι εταιρεία που κάνει ευκαιριακές συμβάσεις και συνεργασίες. Για μας το πρώτιστο δεν είναι το οικονομικό, αλλά να έχουμε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες και εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι η Stoiximan. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό και πιστεύουμε πραγματικά πώς μαζί θα ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές".

"Πρωτοπόροι μαζί Αστέρας και Stoiximan"

Γενική εικόνα από την αίθουσα Τύπου του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Από την πλευρά της εταιρείας Stoiximan.gr μίλησε το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Σπανουδάκης: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τη χορηγική μας συνεργασία ως μεγάλος χορηγός της πολύ σημαντικής ομάδας του Αστέρα.Είμαστε πολύ χαρούμενοι και παρότι είμαστε μία νέα εταιρεία, βλέπετε πώς εκφράζουμε την αρωγή και την υποστήριξη μας στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε με τις εθνικές ομάδες πόλο και βόλεϊ, ενώ επιλέξαμε μία σειρά αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες και χθες είχαμε την ευτυχία να γιορτάσουμε το χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής, που είναι αθλητής που χορηγούμε.Εμείς θέλουμε τη στήριξη του αθλητισμού, βοηθάμε οικονομικά και προσπαθούμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδείξουμε τα θετικά του αθλητισμού. Ο ίδιος στόχος μας είναι και για το ποδόσφαιρο. Μέσα από τις εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες, πέρα από την προβολή του ονόματος της εταιρείας που λογικό είναι να θέλουμε να προβάλουμε, θέλουμε να αναδείξουμε το θέαμα του ποδοσφαίρου, να βοηθήσουμε στην προσέλκυση του κόσμου στα γήπεδα, προκειμένου να αποκτήσει το ποδόσφαιρο που είναι ένα πολύ θεαματικό άθλημα την υποστήριξη του κόσμου που του αξίζει.

"Πρωτοπόροι μαζί Αστέρας και Stoiximan"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιάννης Σπανουδάκης (αριστερά) και Γιώργος Μποροήλος (δεξιά) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Δείχνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δεν είναι μόνο το κέντρο. Έχουμε επιλέξει μία ομάδα από την περιοχή Αθήνας-Πειραιά και τέσσερις ομάδες, που μεταξύ αυτών είναι και ο Αστέρας που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά που με την παρουσία του τιμάει την Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Να βοηθήσουμε τον Αστέρα, έστω με την οικονομική συμπαράσταση και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων και να προσελκύσει τους φιλάθλους της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Γι' αυτό θέλαμε με την παρουσία μας σήμερα εδώ ν' αναδείξουμε το γεγονός αυτό, αλλά και τις εγκαταστάσεις που είναι υποδειγματικές για μία ομάδα που έχει ιστορία γύρω στα δέκα χρόνια. Ο Αστέρας είναι μία νέα ομάδα και εμείς μία νέα εταιρεία, που και οι δύο επιδιώκουμε την κορυφή, αλλά που νομίζω πώς και οι δύο θα πετύχουμε την κορυφή γιατί κάνουμε μία πολύ θετική προσπάθεια.

Το δεύτερο που είναι σημαντικό, σε μία περίοδο που δοκιμάζεται η χώρα μας και ο κόσμος, δεν μπορεί το ποδόσφαιρο που προσδοκά στη συμπαράσταση του κόσμου, να μην επιστρέφει πίσω στην κοινωνία και σε κοινωνικό έργο. Επιδίωξη μας μέσα από αυτές τις συνεργασίες με τις ΠΑΕ είναι να αποδώσουμε πίσω στην κοινωνία της Τρίπολης και της Αρκαδίας την κοινωνική βοήθεια. Αυτός είναι ένας από τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει και θα το αναδείξουμε μαζί με την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους του Αστέρα.Εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω πώς φέραμε και κάποιο γούρι, γιατί ο Αστέρας επανήλθε σε μεγάλες επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στον προπονητή που εκπροσωπεί το αγωνιστικό τμήμα και ευχόμαστε σε μία μακροχρόνια συνεργασία με θετικές προοπτικές".

* Στην κεντρική φώτο από αριστερά, ο β' αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Μποροβήλος, και ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος. Με τη φανέλα του Stoiximan, ο υπεύθυνος χορηγιών της εταιρίας, Γιώργος Κυπραίος και στα αριστερά του, το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Σπανουδάκης. Δίπλα στον Στάικο Βεργέτη, ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Δημήτρης Κενές.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ