Πρώτη για Κιτόκο και Ουσέρο

Οι Κιτόκο και Ουσέρο ήταν τα δυο νέα πρόσωπα στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης την Δευτέρα με το πρόγραμμα να συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς.

Με νέα πρόσωπα τους Κιτόκο και Ουσέρο συνεχίστηκε την Δευτέρα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες πλέον να προετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι με την Ροβανιέμι.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν αρχικά ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και σιγά-σιγά θα μπουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Κιτόκο και ο Ουσέρο ήταν τα νέα πρόσωπα στην απογευματινή προπόνηση του Αστέρα, καθώς μόλις έφτασαν στην Τρίπολη οι δύο ποδοσφαιριστές πήγαν αμέσως στο γήπεδο για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να μπουν σιγά-σιγά στους ρυθμούς προπονήσεων, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συνέχισαν στο ίδιο απαιτητικό τέμπο της προετοιμασίας με την περισσότερη ώρα να αφιερώνεται σε πολλά παιχνίδια με την μπάλα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και πάλι δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα)".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS