ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πήρε Λούι ο Αστέρας

Πήρε Λούι ο Αστέρας
Εμμάνουελ Λούι

Την απόκτηση του Μπρέγιαν Εμανουέλ Λούι από τη Ράσινγκ Κλουμπ για τα επόμενα δυο χρόνια ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης προχώρησαν σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Αργεντινού άσου Μπρέγιαν Εμανουέλ Λούι.

Ο Λούι αγωνίζεται και στα δυο άκρα της άμυνας παίζοντας ουσιαστικά ως φουλ μπακ. "Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Αργεντινό Μπρέγιαν Εμανουέλ Λούι", η χαρακτηριστική ανακοίνωση.

Ο Λούι(24 ετών) τα τελευταία πέντε χρόνιααγωνιζόταν στη Ράσιγκ Κλούμπ, με την οποία είχε 76 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Αργεντινής αλλά και 15 ακόμα διεθνείς συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσειςως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Λούι τόνισε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια γιατί είναι διάσημος στην Αργεντινή. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και θέλω να τα πάω καλά.

Πριν έρθω στον Αστέρα ζήτησα τη γνώμη του Γκρατσίνι και του Μπαστία, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο. Με τον Γκρατσίνι ήμασταν συμπαίκτες για 1,5 χρόνο στη Ράσιγκ Κλαμπ. Γνωρίζω πώς ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά πέρσι. Επιθυμία όλων είναι να πάει το ίδιο καλά φέτος και γιατί όχι να πάει ακόμα καλύτερα.

Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα 90 λεπτά κάθε αγώνα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας. Θέλω οι φίλοι της ομάδας να είναι ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για τον Αστέρα".


TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ