ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παράσχος: "Θέλαμε ν' αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Γιώργος Παράσχος, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να μην διασταυρωθεί με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι πιστεύει στην πρόκριση.

Η κληρωτίδα έφερε τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο του Αστέρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό της 11ης Μαΐου. Ο τεχνικός της ομάδας από την Τρίπολη, Γιώργος Παράσχος, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε ν' αποφύγει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης. "Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέχρι τους αγώνες της ημιτελικής φάσης, πιστεύω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας.

Επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε εμείς στον τελικό. Ίσως ακούγεται αισιόδοξο αυτό που λέω, αλλά εγώ το πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι θετικό πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας. Αν μπορέσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, στην έδρα μας θα έχουμε τρόπους για να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ