ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Το μυστικό είναι το πείσμα"

Παπαδόπουλος: "Το μυστικό είναι το πείσμα"
Παπαδόπουλος, Αστέρας INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Αστέρα στο ματς με την ΑΕΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι το πείσμα. "Ξέραμε ότι θα κουραστεί η ΑΕΚ, ζητώ συγγνώμη στον Κουκουλάκη" ανέφερε μετά το ματς ο διεθνής επιθετικός.

Μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που χάρισε τη νίκη στους Αρκάδες, ανέφερε: " Δεν τα παρατάμε ποτέ. Το σημαντικό είναι το πείσμα. Αυτό είναι το μυστικό στο ποδόσφαιρο. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στα δύσκολα ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε καλό και μεγάλο ρόστερ. Μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας χάσαμε βαθμούς. Και να μείνει μια ομάδα με δέκα παίκτες, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Ξέραμε ότι θα κουραστεί η ΑΕΚ. Βοήθησαν οι αλλαγές και πήραμε τη νίκη".

Εν συνεχεία σημείωσε: "Αν καταλάβαινα ότι μένω στον πάγκο και ότι είμαι δεύτερη λύση, θα σταματούσα. Έχω ακόμα δύο χρόνια μπροστά μου για να παίζω. Ο Φούντας έκανε καλή προσπάθεια. Το αφιερώνω το γκολ στους συμπαίκτες μου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν είχα επαφές με την ΑΕΚ. Τα προηγούμενα καλοκαίρια ναι".

Όσο για τη φάση του ακυρωθέντος του γκολ, κατά την οποία διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη, είπε: "Δεν είχα δει ότι είχε γίνει φάουλ νωρίτερα και για αυτό διαμαρτυρήθηκα. Ζητώ συγγνώμη από τον διαιτητή". Ο Παπαδόπουλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και του το σχολίασαν αυτοί οι παρουσιαστές της Nova. " Γελάνε και τα αυτιά σου" του είπαν, με τον "Παπ" να αυτοσαρκάζεται: " Ναι, και η μύτη μου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ