ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: "Περήφανος για τους παίκτες μου, ικανοποιημένος για την εμφάνιση"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε ένα ακόμη ματς ο Σάββας Παντελίδης είδε την ομάδα του να μην παίρνει αυτό που άξιζε εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του Αστέρα.

Ο Αστέρας δικαιούταν κάτι παραπάνω από το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν το πήρε. Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Αρκάδες δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αντίθετα στάθηκε στα λάθη των τελευταίων λεπτών και στη βαθμολογική συγκομιδή που πρέπει να είναι καλύτερη από εδώ και στο εξής:

"Είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που χαίρεται να έχει στην κατοχή της τη μπάλα. Θέλαμε να πιέσουμε και το κάναμε στις αρχές και των δύο ημιχρόνων με επιτυχία. Η αλλαγή του Μπουζούκη μας μπέρδεψε για ένα μικρό διάστημα αλλά βρήκαμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σκοράραμε αλλά δεν είχαμε με το μέρος μας την τύχη και την αποτελεσματικότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον αγωνίστηκαν σήμερα".

Για την χαμηλή συγκομιδή που έχει μέχρι στιγμής ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρωτάθλημα;
"Σαφώς και είναι κάτι που δεν μας αρέσει και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Θέλουμε να το αλλάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα παιχνίδια δεν βλέπουμε τακτικά λάθη αλλά λάθη τελευταίων λεπτών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ