ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: "Μετά το σημερινό θα έχουμε εξελίξεις"

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Παντελίδης MOTIONTEAM

Ο Σάββας Παντελίδης προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-2) από τον Ατρόμητο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ( ήττα της ομάδας του με 3-2 για την 7η αγωνιστική της Super League) και άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τον Αστέρα. "Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις, αλλά θα υπάρξουν εξελίξεις" ανέφερε ο τεχνικός των Αρκάδων.

Ο Αθηναίος προπονητής αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: "Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πολύ φλύαροι, θέμα το οποίο το αντιμετωπίζουμε γενικότερα ως ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος κάναμε τα ίδια λάθη που κάνουμε για 6 παιχνίδια.

Έχουμε δεχθεί σε 7 παιχνίδια περισσότερα από στατικές φάσεις και πέναλτι, από ό,τι είχαμε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης, είναι δικά μας λάθη. Δεν γίνεται να συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις, αλλά μετά το σημερινό θα έχουμε εξελίξεις".

Ο Παντελίδης εργάζεται στον Αστέρα από την περασμένη σεζόν. Πέρυσι σε 31 παιχνίδια είχε απολογισμό 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες, βάζοντας στην πεντάδα την ομάδα της Αρκαδίας. Εφέτος σε 10 ματς μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος - Αστέρας 3-2: Πάλι στην κορυφή οι Περιστεριώτες
Η βαθμολογία της Super League μετά από 7 αγωνιστικές

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ